"It can´t rain all the time"

Så regnperioden började tydligen i förrgår, och fortsatte storstilat igår, för att idag ta en högst oväntad paus och göra plats för strålande sol och fuktig värme!

Tänkte börja med en snabb recap av helgen. I fredags var jag, Dennis och Nico på Iron man 2 som äntligen hade premiär här då. Det var en trevlig film med lagom humor och action, och alldeles lagom trevligt skådespeleri... den var rätt lagom mao, men på lagom bra sätt. Järnmannen 2 var dock inte lika bra som ettan enligt mig, men fullgod underhållning en fredag.
Dagen efter vid klockan 09~ish så kom Yu-chan och hämtade upp oss med sin bil (vilket visade sig vara en van transformerad till en lite husbil med kylskåp, TV soffor och hela köret) och vi begav oss av mot Nagashima Spa Land som är ett massivt underhållningsområde med vattenpark, nöjespark, outlet mall, hotell och självklart spa. Vi koncentrerade oss dock på nöjesfältet, där det fanns uppemot 10 bergochdalbanor (om man är ganska frikostig med sin definition av bergochbandalor.) den största banan de har där är Steel Dragon 2000 som är världens längsta, och med ett back-krön som är över 100 meter upp i lufeten, den är över 2 km lång om jag minns rätt och har en topphastighet på 153 km i timmen.
Så lördagen spenderades med att åka massa saker, prata och äta god (rätt dyr) mat.
På söndagen hände inget alls mer än plugg och slöande.

Idag har jag som ni kan se på bilddagboken träffat en söt lite groda. Köpt mig en mobiltelefon och ätit den godaste och dyraste sushin jag någonsin ätit!

Kommentera och fråga nu!

Oooops!

Insåg precis att det visst var lite längre sen jag skrev än jag trodde!

Men det händer ganska lite på den här sidan klotet för tillfället.
Igår var dock en smula händelserik. Jag och Nico åkte från vårat kära Chayashinden till Gifu-eki (station) vid 09:00 på morgonen. På stationen mötte vi upp med två svenska tjejer som heter Sandra och Rebecca och begav oss mot Nagoya. Vi följde med flickorna till en tatuerings-studio där som jag ville veta var den låg. Efter jag suttit och tittat igenom alla pärmar jag kunde hitta så kände jag mig klar och jag och Nico begav oss ut i en för oss okänd del av Nagoya. Stadsdelen heter Akamon om jag inte missminner mig, och är helt full av mat, affärer och underhållning så vi spenderade åtskilliga timmar till att se oss omkring.

Tanken var att vi skulle stannat i Nagoya och haft en utekväll, men jag var rätt trött, svettig och allmänt gnällig när klockan närmade sig 18. Så vi bestämde oss för att åka tillbaka till Gifu och följa med Dennis och Jonas till Second Room.
Sen följde en en natt av MYCKET japanska-prat och en lagom mängd alkohol. Vid 04:40 eller så kände vi att det var dags att åka hem så vi tog en taxi och var hemma runt 05, då hade jag tänkt sova efter lite tid vid datorn. Sömnen fick dock vänta för vid 05:20 eller så knackade Dennis på och undrade om jag vill hänga med ut, vilket jag ville så vi gick ut och satte oss på vår lilla väg brevid skolan och tittade ut över risfälten, husen och bergen. Vi satt och pratade lite skit medans Dennis spelade lite gitarr. Så runt 06:30 gick jag äntligen och la mig.
Tyvärr blev min sömn uppstyckad av att Jonas hade full som han var ställt sitt alarm på datorn på 08:00 och vridit på högsta volym. Vad än värre var, var att han vaknade inte av skitlåten generation wild med crashdiet, men jag som var på andra sidan väggen gjorde det.
Med lite hjälp av en kudde över huvudet lyckades jag dock somna om.. bara för att vakna klockan 10:20 av att alarmet fortfarande ringde, så jag bankade i väggen tills han vaknade och stängde av det.

Jag gick till slut upp vid 12:30 idag och har inte gort många knop sen dess.

Just det, jag köpte ju en CD i Nagoya med! The haunteds Versus med en bonus CD till.. var tvungen att ha den när jag hittade den :)
Over and out!

RSS 2.0