Summering av senaste tiden

Ojojoj jag är dålig på det här med att blogga, men jag ska göra ett tappert försök att komma igång med lite mer regelbunda inlägg här.

Sen jag skrv sist så har jag hunnit med en eller två utekvällar och en konsert.

Utekvällarna har inte varit så speciella, men väldigt trevliga. Den senaste var i lördags då vi vid 18:30 lärde Nico de fina svenska traditionen förfest.
Vi lyssnade på musik, pratad och drack, precis som sig bör.
Vid klockan 21:06 om jag inte missminner mig åkte vi in mot Gifu, där vi gick till en kombini och köpte lite öl och färdigblandade groggar och gick och satte oss vid en basketplan som dennis hittat någon vecka tidigare.
På planen var det lite ungdomar som spelade, efter ett tag bestämde vi oss för att fråga om vi kunde vara med och det gick (såklart) bra, så sen flummade vi runt och kastade lite boll.
Pojkarna som spelade verkade om man såg till längden inte vara så gamla, de var nämligen ca 160 cm långa eller så. Jag gissade att de var max 15 år och tjejerna som var med dem trodde jag att de kanske var något år yngre till och med.
Det visade sig dock vara helt fel, åtminstone enligt den enda tjejen jag egentligen pratade med, hon var tydligen 21.

Efter att Jonas försvunnit (aka gick vilse när han skulle gå 100 meter rakt fram på en väg) och sen kommit tillbaka så begav vi oss till Second Room. Väl där mötte vi upp med Patrik och Karl-Axel, så det var nästan lika många svenskar som japaner på baren den aftonen. Natten som följde kan inte beskrivas som annat är riktigt riktigt lyckad! (även om Dennis försvann i ca 1 och en halv timma... tydligen hade han gått tillbaka till basketplanen och somnat där.)
Nattens nöjen bestod bland annat av att prata japanska (i den mån jag kan) prata politik (i den mån jag kan) med Karl-Axel och "ta sig en jävel" med Patrik.
När vi lämnade Second Room var klockan 05:40 eller nått sånt. Som avslutning spelade Dennis in mycket udda videos och vi åt frukost på donken (inte mitt beslut.)

Konserten jag var på var som de flesta vet Municipal Waste, men även Warbringer och Toxic Holocaust spelade.
Under denna kväll så fick jag en öl av gitarristen i MW, Headbangade och sjöng på scen med de tre thras-banden och ca 30 japaner.
Mindre behagliga upplevelser under denna afton var att jag fick en spräckt överläpp, blev oavsiktligt sparkad på strupen och rejält armbågad på näsan så jag blödde rätt ymmigt.
Allt som allt var det värt alla pengar, alla törnar och mer därtill.
Många den kvällen trodde att jag spelade i något av banden för att jag var västerländsk och skäggig, det var rätt kul.

I övrigt flyter vardagen på som vanligt.
Några positiva grejer är att kanjin börjar kännas mindre oöverkomlig nu och att jag idag skulle skriva en uppsats som jag verkligen bävade inför, men som gick gallant att när jag väl satt med den... kändes det som i alla fall, vi får väl se om läraren tycker samma sak.

Kommentera gärna mycket, jag blir mer peppad att skriva då.
// アクセル

Bilder från Osaka (som borde heta Awesome)

http://ackwell.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1272837601&id=455631718

Bilderna ovan är från Osaka där vi spenderade två dagar med att äta, gå runt och dricka en och annan drink och öl.
En mer ordentlig redogörelse över dessa dagar kommer senare något dag under veckan.
Ge mig lite trevlig (eller otrevliga) utlåtanden om bilderna!

RSS 2.0